onsdag den 8. juni 2011

Biscotti med mandler og pistacienødder- Καντουτσινι

Biscotti hedder egentlig cantuccini,men de traditionele småkager blev omdøbt til et andet italiensk ord for småkager.
Til 35-40stk
220g mel
160g sukker
½spsk bagepulver
1 æggeblomme
2 æg
50g hele mandler
50g pistacienødder
Lidt appelsinskal



Fremgangs måde:
Ælt alle ingrendienser sammen,og tril dejen til 2 lange pølser på ca.3 cm. i diameter.Bag kagerne midt i ovnen ved 175 grader i ca.30 min.Skær i skiver og lad kagerne tør i ovnen ved 140 grader i ca.30 min. mere.Opbevar kagerne i en kagedåse

2 kommentarer:

  1. Det er en lille lækker sag !
    Jeg holder meget af disse tørre og hårde kage.
    Og hvor ser de smukke ud med de grønne pistacienødder i.

    SvarSlet
  2. Tak for opskriften, den må prøves.

    SvarSlet