søndag den 12. juni 2011

Nem banan-karamel tærte - Ταρτα με καραμελα και μπανανα



Til tærtebunden
12 digestive kiks
75 g smør
Til karamel
125g smør
125g muscovadosukker eller rørsukker
3 dl piskefløde 38
Til pynt
4 bananer i skiver
Creme chantilly
Korn fra en vanillestang
2dl piskefløde 38
1 tsk.sukker

Kom digestive kiks i en plastikpose og knust med en kagerulle.Bland med smør til en tærtebund.I en lille gryde kom smør og sukker og varm op til det bobler.Kom fløden i,bland godt sammen og ta´ fra varmen.Lad karamelen køle lidt af og smør karamelen på tærtebunden med en spiseske.Pisk vanille,sukker og fløde til skum. Pynt med banan og creme chantilly og stil tærten i køleskabet i 30 min.

1 kommentar: