søndag den 12. juni 2011

Rabarber trifli med gammeldags makroner- Τριφλι με ραβεντι και αμυγδαλωτα

Skær rabarberne i skiver på 2 cm, kom rigeligt med sukker på og lidt citronsaft og bag rabarberne i ovnen til sukkeret er smeltet. Afkøl rabarberne.Til makronerne skal du blande 100 g marcipan, 250g sukker og 60 g æggehvider. Form makronerne med en spiseske og bag dem i ovnen ved 180 grader i ca.12-14 min.Til råcremen skal du piske 2 past. æggeblommer grundigt med 60 g sukker. Pisk også 2½ dl fløde til skum og vend æggesnapsen i. Stil i køleskabet. Anret triflien med lidt rabarber i bunden,derefter knust makroner med et stænk portvin og lidt råcreme .Gentag en ekstra gang og pynt evt.med  lidt ristede mandler.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar