søndag den 17. juli 2011

Cupcakes- Belgien

Et billede fra en bager i Brugge!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvis man har en god grundopskrift på cupcakes så kan man rigtigt lege med sine cupcakes og slippe fantasien løs. Med en grundopskrift på cupcakes kan man lave cupcakes for enhver smag og til enhver lejlighed f.eks. fødselsdage, barnedåb eller bryllup. Man kan stort set pynte dem præcist hvordan man vil – det er kun fantasien der sætter grænser.
Her får du en god grundopskrift på cupcakes. Du kan tilsætte lige hvad du har lyst til f.eks. frugt, chokolade, kaffe osv. Du kan rigtigt lade fantasien få frit spil og imponere dine gæster eller familie med din kreative kagekunst. Eller hvad med at lade børnene være med i køkkenet? Har du piger kan i lave prinsesse cupcakes, i kan lave jule cupcakes, påske cupcakes eller hvad med at pynte dem efter årstiden?
Du får også en basis opskrift på frosting til cupcakes. Her kan du iblande hakket chokolade, hakkede nødder, frugtfarve, eller du kan pynte dem med krymmel eller andet pynt til cupcakes.

Grundopskrift på cupcakes:

  • 125 g smør
  • 125 g sukker
  • 125 g mel
  • 2 æg
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk vanille
  • ½ dl mælk
  • 1 tsk bagepulver
Fremgangsmåde:
Opvarm ovnen til 200 grader og gør dine cupcake forme klar.
Smelt smørret og rør mælken i. Pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, sukker, salt, vanille og bagepulver i en anden skål. Hæld væsken i lidt ad gangen og rør dejen til den er helt jævn og glat. Bland dine ønskede smagsvarianter i.
Hæld dejen i forme og bag 15-20 min.

Frosting til Cupcakes:

  • 200 g smør
  • 200 g flormelis
  • vanille
  • smagsvarianter f.eks. frugtfarve, frugtsaft, kokos, citron, kaffe eller hvad du har lyst til.
Fremgangsmåde:
Lad smørret stå til det har fået stuetemperatur. Sigt flormelis i og tilsæt vanille. Pisk med en elpisker indtil frostingen er hvid, let og skummende. Tilsæt dine smagsvarianter.
Det er vigtigt at smørret har den rette temperatur ellers kan du ikke opnå den rette konsistens. Det er desuden meget vigtigt, at dine cupcakes er kølet helt af inden du pynter dem med frosting. Ellers vil frostingen smelte ned af kagen, og du kan ikke få et flot resultat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar