torsdag den 22. september 2011

Minestrone med bønner.


 Du skal bruge:
50 g spæk
50 g bacon
1 fed hvidløg
1 lille løg
1 stængel bladselleri i strimler
1 stilk persille
½ savojkål ,skåret i tynde strimler
100 g bønner(pinto,borlotti,brune eller friske heste bønner)
100g byggryn
1 persillerod
4-5 soltørrede tomater(udblødt og i små tern)
2 gulerødder,3 kartofler hakkede
Timian, salt, peber, fintrevet parmesan
2 spsk oliven olie

Hak spæk og bacon fint sammen med hvidløg, løg, persille og bladselleri. Kom blandingen i en gryde. Tilsæt tomater, gulerødder, kartofler, persillerod og savojkål sammen med olien og hæld 2l vand over Krydr med sal og bring det hele i kog. Skrue ned for varmen og lad suppen kog i mindst 1 time. Tilsæt byggryn og kog videre for 15 minutter mere. Rør  krydderurterne i og servere suppen med masse af parmesan ost .

2 kommentarer:

  1. Mums ! Jeg elsker supper af den fyldige slags.
    En rigtig efterår og vinter spise.
    Jeg er yngre end dig !
    :-)
    God tur og kør pænt!

    SvarSlet