onsdag den 11. april 2012

Slethvar filet med sennep skorpe,creme fraiche kartofler, hærdet cherrytomat , sauce bearnaise og citron coulis



Sennepsfrø panade

20g mørke sennepsfrø
20 g lyse sennepsfrø
1 æg

Sauce bearnaise
Essens
4-5 tsk økologisk eddike
4-5 tsk hvidvin eller vand
2 fint hakkede skalotteløg
1bdt estragon (stokkene til essensen og bladene til saucen)
salt og peber
Sauce
4 æggeblommer
250g klaret smør

Estragon stokke,eddike.hvidvin/vand,skalotteløg, salt og peber kommer i en gryde og koges til det halve.
Afkøl lidt og lav et vandbad.Kom æggeblommerne og essensen og pisk til blandingen tykner.Når piskeriset trækker spor i æggeblandingen tages fra varmen og det smeltede/klaret smør piskes i lidt ad gangen.Smag til med salt , peber og det finthakkede estragon blader.

Fisken steges på det panderede skinside



Ingen kommentarer:

Send en kommentar