søndag den 21. december 2014

Blæksprutte carpaccio - Χταποδι carpaccio


Βραζουμε το χταποδι χωρις νερο με 1 ποτηρι κρασι, δαφνη,σκορδο, αλατι και πιπερι για 1 ωρα.Μετα το αφήνουμε να κρυωσει και το πρεσάρουμε μεσα σε ένα μπουκαλι μεταλλικου νερου που εχουμε κοψει το στομιο,ετσι ώστε το χταποδι  μεσα στο μπουκαλι να γινει κυλινδρικο. Το βαζουμε στην καταψυξη για λιγες ωρες ,ώστε να μπορει να κοπει σε ψιλες φετες βγαζοντας το από το μπουκαλι .Τα υπολοιπα στο πιατο είναι της φαντασιας σας.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar