fredag den 26. januar 2018

Pasteis de bacalhau-Portugisisk fiskecroquet




Indgrendienser.

400g klipgfisk
600g kartofler
4 æg
Finthakket persille
2 fed hvidløg
1 løg
Salt og peber
Paprika

Olivenolie til stegning

Begynd med at lægge klipfisken i en skål med kold vand og lad den stå mindst i 24 timer.Skift vand et par gange.
Hæld vandet fra. Kom klipfisken i en gryde og lad den koge mør i ca. 20 min.
Køl den af,fjern fiskeben og skind og del den i meget små stykker.
Kog kartoflerne uden skræl og mos dem.
Hak løg og hvidløg fint og bland sammen med krydderierne. kartoffelmosen, klipfisken og persille.
Bland det godt sammen. Rør æggene i og smag med salt og peber.
Form croqueterne og steg dem i varm solsikkeolie i en dyb pande.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar