søndag den 4. februar 2018

Fransk Nougat......from Gallia.



                                                                                                                                                                Du skal bruge:

420g sukker
100g glukose
125g flydende græsk honning
2 øko æggehvider
150g hakkede mandler
120g hele hasselnødder
50g pistacienødder
100g tranebær
flormelis

Kom de 400g sukker og glukosen i en pande. Dæk glukosen og sukkeret med vand. Kog blandingen forsigtigt op til 135 grader C og hæld honning i .Kog videre i op til 145 grader C. Pisk æggehviderne med de resterende 20g sukker stift, og hæld den varme sukker-glukose og honning blanding i en tynd stråle i æggehviderne mens du stadigvæk pisker. Pisk i 5 min indtil æggehviderne køler af. Vend nødderne og tranebær i. Dæk en bageform med bagepapir. Hæld nugaten i bageformen. Form og press nugaten med et nyt stykke bagepapir. Stil det til siden til afkøling.Skær med en kniv 3-5 cm  lange stykker. Drys med flormelis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar